Hans van Benthem
De Echte Bakker

Historie

Familiebedrijf van vader op zoon.

Hans van Benthem, De Echte Bakker bestaat al sinds 1934. Dolf van Benthem begon de bakkerij destijds aan de Grotestraat in Ootmarsum. De bakkerij is nu uitgegroeid tot een goed geoutilleerd bedrijf met 4 eigen winkels.

In Ootmarsum vindt u ons aan de Meierij 15. In de Meierij kunt u iedere dag vanaf 7.30 uur terecht voor uw dagelijks brood en banket en andere specialiteiten.

Krentenwegge is onze regionale specialiteit. Dit product bakken we al 60 jaar en is inmiddels zo bekend en geliefd dat het heel Nederland door gaat om als geschenk cadeau te doen.

Sinds 4 jaar verkopen wij ook ons eigengemaakt schepijs. Vanaf april staan er weer 16 heerlijke soorten ijs voor u klaar. Ijs dat in die korte tijd al een begrip is geworden in Ootmarsum.

Kortom reden genoeg om ons op één van bovengenoemde locaties te bezoeken.

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Adresgegevens